Inleiding

Rendement maken op vermogen is een steeds grotere uitdaging. Ontwikkelingen gaan alsmaar sneller en financiële markten reageren heftiger. Veilige havens zoals cash of obligaties bieden geen oplossing. De vraag is dan hoe verdien je een veilig rendement.
 

In het afgelopen decennium was het eenrichtingsverkeer op de aandelenmarkten. Maar wat als de richting verandert? De meeste beleggers hebben in goede tijden geen probleem om rendement te maken. Wanneer de markten echter dalen verdampt het rendement. De aanpak blijkt kwetsbaar en spreiding lijkt logisch, maar helpt meestal onvoldoende. Wanneer markten eenmaal dalen lijkt alles tegelijk te dalen. 

Onze aanpak biedt een betere balans tussen risico en rendement dan de meeste beleggingsfondsen die veelal afhankelijk zijn van een stijgende markt. Wij kunnen ook rendement behalen in een dalende markt. Dit bereiken wij op basis van een geavanceerd risicomanagement en een flexibele beleggingsstrategie die profiteert van stijgende en dalende bewegingen.

Het Brouwers Fund biedt u de mogelijkheid om de beleggingsvariant te kiezen die het beste bij u past voor wat betreft risico en rendement. Onze aanpak is ontwikkeld op basis van 35 jaar ervaring in internationale financiële markten. Wij vertellen u graag wat voor u de toegevoegde waarde is.

Informatiepakket aanvragen

U kunt het informatiepakket aanvragen via onze website. Het informatiepakket bevat:

Heeft u behoefte aan een persoonlijke toelichting vult u dan het contactformulier in. U kunt ook altijd bellen voor een afspraak via: 020 7 657 130

Het Team

André Brouwers

Eigenaar

Tom Brouwers

Chief operations officer

Michel Oosterhaven

Investments & Trading

30+ jaar ervaring in trading, investeringen en internationaal vermogensbeheer. Professioneel trackrecord ABN-Amro en UBS.

Wen Liu

Investor Relations Asia

Master diploma financiën. Ervaren in financiële markten en treasury. Zakenpartner voor Aziatische investeerders.

Maxime Smitsmans

Proprietary Research, freelance

Master diploma financiën. Ervaren in financiën en onderzoek naar financiële markten.

Olivier Frieser

Research & Trading, trainee

Studie Economie en leergierig om financiële markten te bestuderen.

Stefan Tel

Accountmanager

Thomas Brussen

Accountmanager

Software leverancier

René Kreileman

Quantum Invest B.V.

Toegepaste wetenschappen, informatietechnologie. Kwantitatieve data-analyse, modellering en ontwikkeling van handelssystemen. Risicomanagement.