Inleiding

Rendement maken op vermogen is een steeds grotere uitdaging. Ontwikkelingen gaan alsmaar sneller en financiële markten reageren heftiger. Veilige havens zoals cash of obligaties bieden geen oplossing. De vraag is dan hoe verdien je een veilig rendement.
 

In het afgelopen decennium was het eenrichtingsverkeer op de aandelenmarkten. Maar wat als de richting verandert? De meeste beleggers hebben in goede tijden geen probleem om rendement te maken. Wanneer de markten echter dalen verdampt het rendement. De aanpak blijkt kwetsbaar en spreiding lijkt logisch, maar helpt meestal onvoldoende. Wanneer markten eenmaal dalen lijkt alles tegelijk te dalen. 

Onze aanpak biedt een betere balans tussen risico en rendement dan de meeste beleggingsfondsen die veelal afhankelijk zijn van een stijgende markt. Wij kunnen ook rendement behalen in een dalende markt. Dit bereiken wij op basis van een geavanceerd risicomanagement en een flexibele beleggingsstrategie die profiteert van stijgende en dalende bewegingen.

Het Brouwers Fund biedt u de mogelijkheid om de beleggingsvariant te kiezen die het beste bij u past voor wat betreft risico en rendement. Onze aanpak is ontwikkeld op basis van 35 jaar ervaring in internationale financiële markten. Wij vertellen u graag wat voor u de toegevoegde waarde is.

Informatiepakket aanvragen

U kunt het informatiepakket aanvragen via onze website. Het informatiepakket bevat:

Heeft u behoefte aan een persoonlijke toelichting vult u dan het contactformulier in. U kunt ook altijd bellen voor een afspraak via: 020 7 657 130

Het Team

Brouwers Capital Team - 1

André Brouwers

CEO en fondsmanager
Brouwers Capital Team - 2

Tom Brouwers

COO

Brouwers Capital Team - 4

Michel Oosterhaven

Adviseur

Brouwers Capital Team - 5

Thomas Brussen

Accountmanager

Brouwers Capital Team - 6

Stefan Tel

Accountmanager

Brouwers Capital Team - 7

Olivier Frieser

Accountmanager

Brouwers Capital Team - 8

Wen Liu

Relaties Azië

Brouwers Capital Team - 9

Maxime Smitsmans

Analist

Software leverancier

Brouwers Capital Team - 3

Rene Kreileman

Partner – Quantum Invest B.V.

Select the website of your choice

To find out whether this website is relevant to you, we would like to know whether you are a private or a professional investor.