Brouwers Capital:

“Rendement in elk type markt en substantieel minder risico.”

Zorg dat uw kapitaal de komende jaren veilig groeit. Met de juiste strategie….  

Waar veiligheid en rendement samenkomen

Wij bij Brouwers Capital begrijpen dat rendement behalen op vermogen steeds uitdagender wordt, met snelle ontwikkelingen en volatiele financiële markten. Traditionele veilige havens zoals cash of obligaties bieden geen oplossing. Daarom hebben wij een beleggingsaanpak ontwikkeld die een betere balans tussen risico en rendement biedt.

In tegenstelling tot veel beleggingsfondsen die afhankelijk zijn van een stijgende markt, streven wij ernaar rendement te behalen, zelfs in een dalende markt. Onze geavanceerde risicomanagementtechnieken en flexibele beleggingsstrategie stellen ons in staat te profiteren van zowel stijgende als dalende bewegingen.

Het Brouwers Fund biedt u de mogelijkheid om de beleggingsvariant te kiezen die het beste bij uw persoonlijke voorkeuren op het gebied van risico en rendement past. Met onze 35 jaar ervaring in internationale financiële markten zijn wij goed gepositioneerd om u de toegevoegde waarde van onze aanpak te laten zien.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over hoe onze beleggingsstrategie u kan helpen uw financiële doelen te bereiken.

Bereken hier uw rendement

Waarom Brouwers Capital?

67%

Positieve maanden
(Share class B)

+9,05%

Netto rendement per jaar
(Share class B)

+7%

Rendement 2022
(Share class B)

-1,18%

YTD
(Share class B)

Rendementen

Select the website of your choice

To find out whether this website is relevant to you, we would like to know whether you are a private or a professional investor.